Portretshoot na twee maanden lockdown

Portretshoot van Eva

Na twee maanden van lockdown ben ik eindelijk terug kunnen starten met datgene wat ik het liefste doe. Fotograferen van mensen. Onderstaand vind je alvast de resultaten van een leuke shoot met Eva. We zijn naar de straten van Antwerpen getrokken waar we o.a. de Van Wesenbekestraat  onveilig hebben gemaakt (bij wijze van spreken). Natuurlijk werd de opgelegde 1,5 meter social distancing meer dan gerespecteerd.  Ondertussen heb ik eindelijk opnieuw mijn fotostudio in gebruik genomen.  Ook deze resultaten kan je onderaan de pagina bekijken.

Met dank aan Eva Aerden.

Mijn gebruikte apparatuur/materiaal:

Uiteraard mijn Canon Eos R. Mijn portretlens Canon EF 85 mm f-1.4 en qua flitsers de Godox  AD200Pro als ook de Godox AD400pro

Vind je de foto’s leuk of heb je een opmerking plaats dan gerust een comment onderaan.

Wil je zelf ook eens voor de lens staan, klik hier voor meer info i.v.m. prijzen en mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met mij op.

 
 
druppels-4
Prev Druppel fotografie
Next Marijke en Danny
037

2 Comments

Leave a comment

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.