Druppel fotografie

Druppel Fotografie

Het hoeven niet altijd portretten of straatfoto’s te zijn die ik hier post. Af en toe probeer ik mij als fotograaf ook eens te verdiepen in andere vormen van fotografie. Afgelopen week heb ik dan ook eens geprobeerd om druppels te fotograferen. Dit was geen gemakkelijke opdracht en respect voor de fotografen die hier dieper op ingaan. Want eerlijk is eerlijk. Dit is echt wel een vak apart. Toch heb ik een poging gedaan en geprobeerd er iets moois van te maken. Onderstaand enkele resultaten. Voor dit soort van fotografie heb je wel wat apperatuur nodig. 

De Puto trigger is hiervoor een fantastisch hulpmiddel. Ander apperatuur wat ik hiervoor gebruikt heb is uiteraard mijn fototoestel een Canon EOS R met de lens RF 24-105 F4,0. Een Macro lens was hier beter geweest maar die heb ik jammer genoeg nog niet in mijn bezit. Wat ook handig is zijn een 2-tal camera flashes. (1 zou ook al voldoende kunnen zijn) Hiervoor kies is resoluut voor mijn Godox V860II en dit gestuurd door de radiotrigger Godox trigger XPro-C

Laat gerust een berichtje na in de comments wat jullie ervan vinden. Altijd leuk om deze feedback te krijgen.

Ook indien jullie vragen hebben of graag zelf ook hiermee aan de slag willen. Laat me dan gerust maar een berichtje. Ik help jullie hier graag mee verder. Contacteer mij.

 
 
DRUPPELS

Video Tutorial over waterdruppel fotografie

Centraal station Antwerpen
Prev Antwerpen tijdens Corona
Next Portretshoot na twee maanden lockdown
Eva Studio-22

Leave a comment

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.