Antwerpen in kleur

Categorie

Antwerpen in kleur

Email: info@photohodister.be
Mobiel : +32 (0) 471 58 52 10

LIMITED EDITION

Alle Fine Art wordt aangeboden in een genummerde gelimiteerde oplage.
     (40 x 60 cm)   5 prints
     (60 x 90 cm)   4 prints
     (80 x 120 cm) 3 prints
     (100x 150 cm) 2 prints
Er is 1 extra Artist’s proof print mogelijk buiten de reguliere prints, waarmee het totaal op 15 prints komt.

zonder kader org
met kader orgkopie

Dibond zonder kader

Dibond met kader

Een foto op dibond is niet hetzelfde als een foto op aluminium. De foto wordt namelijk niet op een enkele aluminium plaat geprint, maar op een plaat van twee aluminium panelen met een polyethyleen paneel ertussen. Dit maakt het paneel veel sterker dan slechts enkel aluminium en het behoud de helderheid en scherpte van de foto op het materiaal. De bovenste laag waar de foto op wordt geprint bij een dibondpaneel is van aluminium. Het printen van een foto op aluminium heeft verschillende voordelen. Veel musea gebruiken dan ook aluminium voor het presenteren van foto’s. We zetten de voordelen voor je op een rij :

  • Een scherpe foto met heldere kleuren dankzij de gladde toplaag.
  • Verschillende indrukken van de foto doordat het licht bij iedere kijkhoek anders op de foto valt.
  • Een foto op alu-dibond kan buiten worden opgehangen.

De foto wordt geleverd met een gratis ophangsysteem dat ook fungeert als afstandhouder waardoor de foto 3mm van de muur zweeft. Dit geeft een mooie elegante uitstraling aan uw foto.

 
 

Een foto op dibond met kader heeft dezelfde eigenschappen als de dibond versie zonder kader. met dit verschil dat er rond de foto een kader zweeft. De kader is een houten zwarte baklijst van 4 mm waar de foto als het ware in zweeft. Dit geeft een louter decoratieve meerwaarde en beschermd ook de hoeken van de foto. De foto ligt 1 mm dieper dan de kader en geeft hierdoor meer perspectief aan de foto. 

1237_resized_detail_350_295_0_1_1

De foto wordt ook hier geleverd met een eenvoudig ophangsysteem dmv een staalkabel die het ophangen van de foto voor iedereen zeer eenvoudig maakt. 

 
 
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.